lauantai 2. maaliskuuta 2013

Oma teatterikevät

Näyttää vähän siltä, että tästä tulee hyvä teatterikevät. Kaksi show'ta on nähty jo ja lisää on tiedossa eli yhteislukema vuoden aikana tulee olemaan isompi kuin viime vuonna (jee!). 

Mä en ole vieläkään saanut käytyä yhtään kertaa Kansallisteatterissa, vaikka ostin sarjalipun jo vuodenvaiheessa. Ainakin nukketeatteri Perhosia askelten alla kiinnostaisi nähdä, sitten olen miettinyt Kellariloukkoa tai Konsta Pylkkänen etsii kortteeria toiseksi vaihtoehdoksi. Neljästä kerrasta olisi tarkoitus käyttää kaksi keväällä ja kaksi syksyllä.

Lavaklubilla olisi 12.3. tarjolla unkarilainen Istvan Örkenyn näytelmä lukudraamana ja sinne haluan mennä paikalle. Lavaklubilla olisi kyllä kaikkea muutakin kivaa tässä kevään aikana, joten ohjelma kannattaa tsekata.

Lastenteatterifestivaali Hurraa! järjestetään 15.-22. maaliskuuta pääkaupunkiseudulla. Ohjelmistossa on nukketeatteria, tavallista teatteria ja muuta esittävää taidetta. Varsinkin Stoan "näyteikkunassa" oli useampi kiinnostava lyhyt esitys.

2 kommenttia:

  1. Teatteri on kyllä sitten mukava asia, jotenkin niin paljon erilaisempaa kuin leffassa käynti. Itsekin olen lisännyt paljon teatterissa käyntiä, viimeksi Joensuun kaupunginteatterissa Kiskot itää - revyy. Lähitulevaisuudessa on edessä myös monia teatteri reissuja, tarkoitus on mennä katsomaan esimerkiksi Miika Nuosiaisen Vadelmavenepakolaiseen perustuva näytelmä. :)

    VastaaPoista
  2. Vadelmavenepakolainen olis kllä kiva nähdä näytelmänä!

    VastaaPoista