keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kirja: Rivien välissä

Katja Jalkanen ja Hanna Pudas: Rivien välissä. Avain 2013.

Pitkään suunniteltu kirjablogikirja on ensin ilmestynyt ja nyt myös luettu. Sain omani kirjastosta tänään ja lukaisin sen saman tien. Päätin sitten myös tulla spontaanisti bloggaamaan siitä heti, kun oma tekstivarasto on alkanut jo muutenkin loppua.

Monissa blogeissa tämä onkin keritty jo arvioida ja tuntuu, ettei mulla ole aiheesta mitään uutta sanottavaa. Kirjoista bloggaavana kirja tuntuu tietenkin erilaiselta kuin sellaisesta lukijasta, joka ei harrasta samaa. Luultavasti tästä saa kohtuullisen käsityksen mitä kaikkea kirjabloggaus voi sisältää, itse en tästä oikein mitään uutta saanut.

Monet on tässä kohtaa blogiteksteissään kirjoittaneet omasta bloggauksestaan. Mä itse aloitin tämän blogin melkein kolme vuotta sitten kulttuuriblogina ja sitä se yrittää olla edelleen, mutta blogin sisältö ei ole laadullisesti eikä monipuolisuudeltaan tällä hetkellä lähelläkään sitä mitä sen haluaisin olevan (eikä paranemista ole ihan heti luvassakaan). Kulttuuriblogi-nimikkeestä huolimatta kirjoitan tänne eniten kirjoista, mutta lukupäiväkirja tämä ei ole koskaan ollut eikä varmaan koskaan tule olemaankaan.

Kirjan kansikuvaa en nyt saa jostain syystä ladattua tähän, lisään sen joskus toiste jos muistan.

Lukuhaasteet:
Kansankynttiläin kokoontumisajot - Kirjallisuustiede

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti