maanantai 21. tammikuuta 2013

Matkamessut ja Eini


Kävin Matkamessuilla viikonloppuna, kun satuin voittamaan sinne liput. Vaikka määrällisesti siellä taisi olla saman verran näytteilleasettajia kuin aikaisemminkin, mutta jotenkin tuntuu, että siellä oli nyt vähemmän mitään kunnollista nähtävää. Mitään konkreettista matka-ideaa tai varausta ei sieltä tarttunut mukaan, pelkkä matkakuume vain. Pitänee pistää Tukholman risteily varaukseen, että vähän edes helpottaisi.

Lauantaina siellä oli Eini vetämässä kolme lyhyttä keikkaa, jotka kuuntelin itse kaikki kolme. Tämä oli nyt neljäs kerta, kun pääsin kuuntelemaan häntä livenä. Eka ja kolmas keikka sisälsivät kolme vanhaa hittiä: Yes sir alkaa polttaa, Kesä ja yö sekä Huone 105. Keskimmäisellä kuultiin Vielä jossakin kohdataan, Mä jään ja Älä menetä mua. Datafaksia ei kuultu taustanauhojen puutteen takia muuten kuin kertosäkeen verran. (Sen mä olin onneksi päässyt kuulemaan livenä syksyllä laivakeikalla.)

Tykkään finnhits-disko-iskelmästä, jonka osalta Eini on tällä hetkellä omalla top-listallani se ykkönen. Töissä käyvänä on kuitenkin vähän hankala lähteä varsinkaan arkisin normikeikoille yötä myöten juoksemaan, niin siksi nää satunnaiset päiväkeikat on aika hyviä. Seuraavan kerran olis tarkoitus lähteä Einin keikalle toukokuussa laivalle, jos muita sopivia tilaisuuksia ei satu kohdalle ennen sitä. Myös jonkun muun keikalle olisi kiva lähteä joskus pitkästä aikaa, kun musiikin kuuntelu livenä on loppujen lopuksi aika kivaa.

Ja uuttakin musaa on Einiltä tulossa lähitulevaisuudessa, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti