tiistai 25. lokakuuta 2011

Elämänkerrat lukupinossa

Mä innostuin joskus keväällä lukemaan elämänkertoja. Ei niitä kuukausittain ole kovin montaa kulunut, mutta kuitenkin enemmän kuin ennen. Se sopii hyvin siihen, että halusin lukea enempi tietokirjoja ja maailmassa on mielenkiintoisia ihmisiä sen verran, että kiinnostavia elämnkertojakin löytyy.

Tällä hetkellä on aktiiviluennassa Johan Lindwallin kirja Victoria - prinsessan privat. Se kertoo Ruotsin kruununprinsessa Victoriasta. Olen ollut vuosikausia kiinnostunut eri kuningasperheistä, joten tämä on tosi mielenkiintoinen opus. Kunhan vaan ehtisi lukea sen loppuun.... Victoria oli siis jo lapsena mun suosikki ja naapurimaan kuningasperhettä on siis tullut seurailtua eniten (pitäis varmaan tilata Svenska damtidning).

Lukupinossa on sitten odottelemassa kirjat Ansa Ikosesta, Kristiina Halkolasta ja Armi Aavikosta. Näkyy olevan naisihmisiä lähinnä, voisi vilkuilla kirjastosta jotain muitakin. Kirjastossa näytti siis olevan saatavilla myös ei-julkkiksista kertovia elämäntarinoita. Ne voi kanssa olla tosi mielenkiintoisia, joten täytyy yrittää valita joku kokeeksi.

Niin ja suosituksia saa tietty heittää, jos joku on jonkun hyvän elämänkerran lukenut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti