lauantai 3. joulukuuta 2011

Valitusta NYT-liitteestä

Välillä alkaa ärsyttää. Viime viikonloppuna ärsytyksen kohteeksi tuli Hesarin NYT-liite.

Tuntuu, että NYT-liitteen taso laskee koko aika. Se on uudistettu joku aika sitten ja tuntuu menneen entistä huonompaan suuntaan. Ikäni puolesta mä kuulun lehden kohderyhmään, mutta silti en ole siitä koskaan kunnolla tykännyt, vaikka olenkin lukenut suurimman osan numeroista lehden alusta saakka.

Mä en tykkää siitä, että sisältö on sillisalaattia. Erilaiset aiheet on kyllä periaatteessa ok, mutta liian moni NYTissä käsiteltävä aihepiiri on liian epäkiinnostava. Ravintolat ei kiinnosta eikä telkkariohjelmat. Musiikki- ja elokuvajutuistakin on kiinnostavia vaan pieni osa (en tykkää lukea niitä arviointeja).

Lisäksi suurin osa jutuista on kooltaan sellasta pientä silppua. Parhaimmillaan kyseinen lehti on luettaessa samalla kun surffaan netissä: porukoiden kone onnistuu usein jumittamaan ja siinä odotellessa voi hyvin selailla tällästä silppusisältöistä lehteä.

Parasta NYTissä on olleet vuosien varrella erilaiset sarjakuvat: Sika, Potaatit, Auttajahai jne. Sitä kautta on tullut tutustuttua uusiin kotimaisiin tekijöihin, jotka olis muuten saattaneet jäädä löytämättä. Tällä hetkellä julkaistavat on kumminkin niitä huonoja, että siksi koko lehti ärsyttää taas vaan enempi.

Enemmän tykkään siis Kuukausiliitteestä. Siinä on sentään asiapitoisia juttuja, joilla on riittävästi pituutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti