maanantai 28. marraskuuta 2011

Arvonnan tulokset

Arvonnan tulokset on seuraavat:
* pihi nainen: Heureka-liput
* ahle: kirjanmerkit
* tiiti66: suklaalevy

Ahle ja tiiti voisivat ilmoittaa osoitteensa sähköpostilla punahilkka84(a)gmail.com, että voisin lähettää palkinnot.

(Ja pakko se on myöntää, että olin pettynyt vähäisestä osanotosta. Olisin oikeasti halunnut enempi palautetta blogin kehittämistä varten, näillä nyt tulleilla pääsen vaan vähän alkuun.)

2 kommenttia:

 1. Voi ei, kirjoitin pitkät pätkät ja blogger onnistui hävittämään tekstin. Argh! Mutta siis mahtavaa voittaa liput ja vastailin sinulle Velma jo meiliisi. Kiitos jo etukäteen lipuista! :)

  Olen osallistunut pariin "palautearvontaan" aiemmin ja huomannut että osa bloggaajista loukkaantuu muutosehdotuksista (vaikka ovat itse pyytäneet). Onkohan ihmisistä tullut arkoja antamaan palautetta vai miksiköhän arvonta meni ohitse niin monelta.. Toivottavasti kuitenkin sait jotain irti ja pääset kehittämään kivaa blogiasi. Minäkin toivoisin vielä lisää kirjabloggauksia vaikkei tämä kirjablogi virallisesti olekaan (mutta kulttuuriahan kirjallisuuskin ;)

  VastaaPoista
 2. Lähettelen postia teille kaikille tällä viikolla. :)

  Mutta mä tosiaan halusin ihan oikeasti palautetta, siksi vähäinen määrä jäi harmittamaan. Ei nämä teidän palautteet hukkaan menneet silti, sain niistäkin ajattelemisen aihetta.

  Joo, yritän tosiaan saada aikaiseksi enempi niitä kirjapostauksia!

  VastaaPoista