perjantai 18. toukokuuta 2012

Madagascarin pingviinit


Madagascar-elokuvien pingviineillä on oma televisiosarja ja olen katsonut jaksoja DVD:iltä. Nyt viimeisimmäksi on ollut katsottavana Operaatio pieneksi ankanpoikaseksi nimetty paketti. Näitä ei siis ole julkaistu koko tuotantokauden käsittävinä DVD-bokseina, vaan kymmenkunta jaksoa sisältävinä yksitäisinä levyinä.

Tällä kertaa kuvioita tulee sotkemaan muna, josta kuoriutuu ankanpoikanen, vaikkei sitä jokaisessa DVD:llä olevassa jaksossa nähdäkään. Tässä TV-sarjassa muuten hahmogalleria on vähän eri kuin niissä pitkissä elokuvissa. Päähenkilöinä ovat pingviinit ja kuningas Julien kahden apulaisensa kanssa. Niitä neljää isoa eläintä ei nähdä ollenkaan, vaan mukana on muita eläimiä, jotka eivät ole pääosin esiintyneet niissä elokuvissa ollenkaan.

Nyt olen alkanut olla sitä mieltä, että tämä sarja on vähän parempi kuin elokuvat. Tykkään siis pingviineistä hahmoina ja nyt enemmän katsomisen jälkeen Julian on alkanut tuntua vähemmän ärsyttävältä. Odotan kuitenkin edelleen mielenkiinnolla kolmatta elokuvaa, jonka pitäisi olla nähtävillä teattereissa joskus kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti