tiistai 3. syyskuuta 2013

Uusi kirjaostos: Ella ja kaverit

 photo Snapshot_20130901_zpsaa5a6485.jpg

En yleensä esittele täällä erikseen kirjaostoksiani. En myöskään yleensä osta kirjoja täyteen hintaan kaupasta. Nyt tuli kuitenkin tehtyä molemmat, koska kirjabloggaajaporukka keksi tempausidean, että halukkaat hankkisivat jonkun täysihintaisen kirjan kaupasta ja esittelisivät sen blogissaan tänään.

Kaupaksi valitsin Suomalaisen kirjakaupan, koska se sattui olemaan kotiani lähinnä sijaitseva fyysinen kirjakauppa. Liian usein tulee nykyään tilailtua netistä kirjoja.... Valintani kirjan suhteen oli tämän syksyn uutuus Timo Parvelan lastenkirjasarjasta: Ella ja kaverit menevät metsään. Kerkesinkin jo lukea sen (koska suoritin hankinnan etukäteen viime viikolla) ja todeta, että tämä on yhtä hauska kuin aikaisemmatkin osat. Ella-kirjat on suunnilleen parasta suomalaista lastenkirjallisuutta ikinä.

EDIT: Marissan blogista voi lukea lisää tästä kampanjasta ja nähdä listan muista tähän osallistuneista blogeista. Lastenkirjoja ei kovin moni muu ole tainnut tällä kertaa ostaa (en vielä katsonut kaikkia bloggauksia), mutta mulle se oli aika selvä valinta - uusimman Ellan olisin hankkinut kuitenkin jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun ostit lastenkirjan! Ella-kirjat ovat kyllä mainioita, me emme tosin vielä lasten kanssa ole lukeneet niitä kovin montaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olisin ostanut tämän uusimman Ellan muutenkin, niin samalla vaivalla se meni tämän kampanjan yhteydessä. :)

      Poista