torstai 2. toukokuuta 2013

Sarjakuva: Power!! 1


Shizuru Seino: Power!! 1. Egmont 2008.

Power!!-mangan päähenkilö on Kyo-niminen tyttö, joka aloittaa lukion. Hänen isänsä haluaa tyttärensä pelaavan koulun koripallojoukkueessa ja sitä varten Kyon pitää naamioitua pojaksi. Siitä tulee hankalaa, kun hän joutuu asumaan ja pelaamaan poikien kanssa eikä hänen sukupuolensa saa paljastua. Mukana on myös romantiikkaa, kun tämä vaikuttaa olevan ensisijaisesti tytöille suunnattu.

Tästä löysinkin heti uuden mangasuosikin. Sarja on kymmenosainen ja aion lukea ne loputkin. Tässä on kiinnostava juonikuvio ja on mielenkiintoista nähdä, että kuinka pitkään Kyo pystyy salaamaan sukupuolensa ja rakastuuko hän kunnolla huonetoveriinsa. Kouluympäristö tuntuu myös olevan hyvä tapahtumapaikkana.

Aikaisemmin olen pitänyt mangasarjoista erityisesti esimerkiksi Kitchen Princessistä. Powerissa on tiettyjä yhtäläisyyksiä sen kanssa (koulu tapahtumapaikkana, piirrostyyli, tyttömäisyys ja romantiikka), joten ei ihme, että pidän siitäkin. Osa yhtäläisyyksistä pätee myös K-ON!:iin, joka myös on mangasarja sieltä paremmasta päästä.

Lukuhaasteet:
Seitsemän sarja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti