torstai 8. tammikuuta 2015

Se on loppu nyt

Taukoilu ja tekohengitys ei ole tätä blogia pelastaneet eli kyllä tää oli nyt tässä. Tuntuu, että oon ihan turhaan pitkittänyt tätä lopettamista. Ei se inspiraatio varmaan enää palaa tällaiseen kulttuuribloggailuun enää, niin turha yrittää väkisin. Se on ollut tosi vapauttavaa, kun olen voinut olla niin kulturelli kuin sattuu sillä hetkellä huvittamaan, kun ei ole tarvinnut miettiä blogiin kirjoittamista (eli siis olen ollut käytännössä tosi laiska kaiken muun kuin lukemisen suhteen). Sama juttu kirjojen kanssa: mä olen vaan lukenut miettimättä kirjojen sisältöä ja se on tosi kivaa, kun suurimmasta osasta kirjoittamista ei ole tarvinnut edes harkita.

Kirjamatkat on uusin viritykseni, josta toivottavasti tulee parempi ja pitkäikäisempi kuin Kirjavasta kukosta. Taitaa ne kirjat olla sittenkin se paras blogiaihe.

3 kommenttia:

 1. Onneksi et kuitenkaan lopeta lukemista, se on kuitenkin tärkeintä! Mukavaa seurata miten alat uutta blogia pitämään. Oma blogini on ollut myös jäähyllä vaikka kirjoja olen lukenut entiseen malliin, niistä kirjoittaminen ei vaan ole minulle maittanut. Toisten blogeja tulee luettua harvakseltaan. Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sullakin kuitenkin into palailee bloggaukseen, käyn aina välillä vilkuilemassa jos sinen olis ilmestynyt jotain.

   Poista
  2. Tänään eka postaus sitten viime syyskuun! Mukavaa että jaksat sentään silloin tällöin kurkkia sinne:)

   Poista