lauantai 3. toukokuuta 2014

Viimeisiä ja tulevia kulttuurikokemuksia

Olen vuosikausia tykännyt kirjoitella listoja eri aiheista ja nyt on siis jaossa viimeaikaisia kulttuurikokemuksia ja mitä haluaisin seuraavaksi kokea.

Viimeisin
... teatteriesitys: Ovista ja ikkunoista Kansallisteatterissa eilen. Kävin katsomassa kolmatta kertaa tuon, kun mikään kevätkauden uusista ei ole houkutellut riittävästi.
...museokäynti: kävin tänään katsastamassa Vantaan taidemuseon Maailman ihanin tyttö -näyttelyn. Ei oikein koskettanut, odotin näyttelyltä jotakin enemmän. Oli muuten tämän vuoden eka museovierailu!
...kirja: kuuntelin Martin Widmarkin Kärleksmysteriet-kirjan Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjasta. Helt okej, mutta ei mikään loistavin lastendekkari ikinä. Paperikirjana viimeisin luettu on Alexander McCall Smithin uusin Små skavanker på skönhetssalongen ja siitä tykkäsin.
...elokuva: elokuvateatterissa Rio 2 pääsiäisen tienoilla ja dvd:ltä alkuviikosta Mulan 2. Molemmat on animaatioita ja molemmista tykkäsin.
...musiikkielämys: Anita Hirvonen ruotsinlaivalla vajaa kuukausi sitten. Yllättävää kyllä, olin katsomassa keikkaa molempiin suuntiin mentäessä ja saatoin ehkä jopa tykätä siitä.

Seuraava
....teatteriesitys: luultavasti Ryhmäteatterin Liisa ihmemaassa. Laitosteattereiden kevätkausi alkaa olla lopuillaan ja tuonne mulla on ilmaisliput tiedossa.
...museokäynti: WeeGeessä en ole käynyt pitkään aikaan ja se Kansallismuseokin on edelleen suunnitelmissa.
...kirja: nyt mulla on kesken aktiiviluennassa Ursula Auerin Murha Mankalassa ja sitä seuraavaa uutta aloitusta en ole päättänyt vielä (=Aku Ankan taskukirjoja varmaan käytännössä).
...elokuva: The Budapest Hotelin haluaisin nähdä, mutta lähiteatteri lopetti sen esittämisen jo enkä tiedä, että jaksanko mennä keskustaan asti. Dvd:ltä suunnittelin katsovani Viimeisen samurain seuraavaksi, ellen löydä kirjastosta jotain muuta.
...musiikkielämys: ei mitään hajua. Einin keikkoja ei kai ole lähiaikoina osumassa kohdalle sopivia enkä ole miettinyt, että haluaisinko nähdä sitten vaihteeksi livenä jonkun muun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti