torstai 28. lokakuuta 2010

BloggträffBloggaajille saisi joku järjestää useamminkin tapaamisia, mielellään sellaisia joihin eri alojen bloggaajat pääsisi. Mun puolesta myös muut kuin muoti- ja tyylibloggaajat ansaitsisi lahjuksia ja kutsuja tapahtumiin (joo, mä voisin ottaa vaik kirjamessuliput!).

No mut joo. Bokbabbel-blogissa vinkattiin Peppar&Papperin järjestämästä (sponsoroidusta) bloggaajatapaamisesta Luckanissa. Tapaaminen oli eilen ja pakkohan sinne oli päästä, varsinkin kun tapahtumalla oli kirjateema. Illan aikana oli siis kirjojen vaihtoa ja kirjailija Anna-Lena Laurén mukana kertomassa uudesta kirjastaan. Meikäläisellä oli tosi vähän orpo olo siellä, kun en pahemmin tunne suomenruotsalaista blogiskeneä. Tein kirjanvaihtopöydästä aika hyviä löytöjä (kuvassa): Claes Anderssonin tavallinen kirja ja runokirja på svenska, yks teinikirja på svenska ja englanninkielinen chick lit -kirja.

Tänään olin sitten kirjamessuilla, mutta siitä lisää sitten myöhemmin (aion siis käydä vielä toisen kerran).

PS. Toivottavasti ketään ei häiritse, etten itse vinkannut tapahtumasta etukäteen - se kuitenkin oli ruotsinkielinen, joten oletin kohderyhmän olevan täällä aika vähäinen. Mun olis myös niin tehnyt mieli kirjoittaa ruotsiksi tämäkin postaus, mutta se taitaisi karsia lukijoita. Ehkä sitten joskus toiste.

5 kommenttia:

 1. Osaisitko suositella jotain hyvää ruotsinkielistä kirjaa, jonka teksti olisi suht helppolukuista? :) Mun pitäisi vähän verestää ruotsin kielen taitoja, mutta en jaksa lukea sen takia esim. sanomalehtiä.

  VastaaPoista
 2. Suosittelen tutustumaan kirjaston lastenosaston valikoimiin, jos olet näillä nurkilla tällä hetkellä (esim. Tikkurilan kirjastossa on kohtuullisen hyvä lastenosasto på svenska).

  Astrid Lindgren on mun oma ykkössuosikki. Muista kirjailijoista esim. Åke Holmberg (Privatdetektiv Ture Sventon) ja Viveca Sundvall voisi olla kokeilun arvoisia. Teinikirjoja on julkaistu eri kirjailijoilta B. Wahlströms ungdomsböcker -sarjassa, niistäkin monet on suht iisejä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Pitääkin käydä tutkimassa Tikkurilan kirjaston lastenosastoa, kun olen taas niillä nurkilla. En ole jostain syystä käynyt siellä moneen vuoteen, vaikka pidän kovasti lastenkirjoista. Niissä on usein jotain ihanan filosofista ja oivaltavaa.

  VastaaPoista
 4. Sääli, että tieto lauantain tilaisuudesta ei tullut sulle asti.. Mutta lisäsin sun meilin nyt, toivottavasti nähdään seuraavassa tapaamisessa (jossain)!

  VastaaPoista
 5. Hei kiva, kiitos. :) Mä luen suurinta osaa kirjablogeista tosi epäsäännöllisesti enkä ole syystä tai toisesta lisännyt niitä lukulistalle, niin varmaan se oli osasyy missaamiseen. Mutta hyvä, jos jatkossa pysyn paremmin ajan tasalla....

  VastaaPoista