maanantai 30. heinäkuuta 2012

City-lehti lopettaa paperiversiona

Luin Hesarin nettisivuilta, että ilmaisjakelulehti City lopettaa ilmestymisensä paperiversiona ja jatkossa löytyy pelkästään netistä. Sitä julkaistiin 26 vuoden ajan, mikä on kuitenkin aika hyvä saavutus.

Lehti on itselleni jäänyt koko ajan melko etäiseksi. En siis ole itse sitä kauhean usein lukenut, kun en ole mitään menovinkkejä kaivannut ja varsinaisten artikkelien aiheet on tuntuneet huonoilta, vaikka ikäni puolesta olenkin kuulunut kohderyhmään pitkään.

Vaikka en jääkään tätä kyseistä lehteä kauheasti ikävöimään, mun mielestä se on sääli, että kaikki siirtyy nykyään nettiin. Itse ainakin luen lehtiä mielummin paperiversiona ja sitten netistä vaikka blogeja. En ole siis päässyt verkkolehtien maailmaan sisään ollenkaan. Perinteisten lehtien nettisivujakin luen oikeastaan vain silloin, kun näen jossain linkin johonkin kiinnostavaan juttuun enkä käy niitten sivuilla päivittäin uutisia lueskelemassa.

Myös ilmaisjakelulehtien julkaiseminen on mielestäni kannatettava asia, vaikkeivät ne kaikki omaan makuuni olisikaan. Ainakaan itselläni ei ole rahaa pahemmin mihinkään lehtitilauksiin käytettäväksi, kun esim. Hesari maksaa niin paljon (vaikken sitä oikeasti joka päivä kerkiäisikään lukea). Yleensä siis luen uutiset Metrosta ja siihen lisäksi seurailen epäsäännöllisemmin kahta paikallislehteä.

PS. Tarkoitus olis yrittää jaksaa kirjoittaa joku kirja-arviointikin vaihteeksi tänne. En vaan ole jaksanut eikä ole kirjoittamisen arvoisia kirjojakaan osunut kohdalle.

2 kommenttia:

  1. Olen tavannut napata Cityn luettavakseni silloin kun olen käynyt Hesessä, koska se on siellä ollut tyrkyllä. ;) Aina on kiinnostavaa tekstiä löytynyt, ja vähän harmittelen tuota nettiin siirtymistä, koska eipä tule munkaan nettilehtiä seurattua muuten kuin niiden satunnaisesti bongattujen linkkien kautta. Ja juustoateriallekin joudun siis keksimään uuden kylkiäislukemisen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sun pitää ottaa joku oma lehti aina mukaan siltä varalta, että jos meet Heseen. :D

      Poista