keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Sarjakuvauutuuksia

Oman sarjakuvaviikkoni kunniaksi päätin listata tänne joitakin tämän kevään kiinnostavia sarjakuvauutuuksia. Muunlaisesta kirjallisuudesta uutuuksien tutkailuja on tehty muissa blogeissa riittävästi, niin niistä ei ole tulossa mitään erillistä postausta.

* Guy Delisle: Merkintöjä Jerusalemista (WSOY). Uusi osa Delislen eri maista kertovia sarjakuvia. Tämä on se uutuus, mitä itse odotan eniten.
* Tove Jansson: Muumit - Sarjakuvaklassikot V (WSOY). Muumeista on kiva saada uudet painokset.
* Astrid Lindgren: Peppi hoitaa - Sarjakuvia osa II (WSOY). Myös näistä Peppi-sarjiksista on ollut painokset loppu jo kauan.
* Kolmen kirjan verran Peyon Smurffi-sarjakuvia (Otava). Smurffeja julkaistiin lehtimuodossa joskus 70/80-luvulla ja kiva, että niitä saa nykyään myös kirjamuodossa.
* Doug Savage: Konttorikanat (Gummerus). Tästä tulee oma arviointi huomenna!
* Sayuri Tatsuyama: Happy Happy Clover 1 (Tammi/Sangatsu). Lainasin tämän englanninkielisenä kirjastosta ja vaikuttaa tosi hyvältä.

Isoilla kustantamoilla valikoima oli aika nihkeä. Sarjakuviin erikoistuneilla Sammakolla ja Arktisella Banaanilla taas ei sitten voi löytää uutuuksia kotisivuilta. Luulisi niitten jo nyt tietävän, että mitä ne meinaa kevään aikana julkaista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti