sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kootut palatPyörii päässä taas niin monta juttua, joista voisin kirjoittaa tänne.... Päädyin kokoamaan muutaman asian tälläiseen yhdistelmäpostaukseen.
  • Opuscolo-blogin postauksen tämän vuoden lukusuunnitelmista inspiroituneena meinasin lukea erimaalaisia Nobel-voittajia tänä vuonna. Wikipedian listalta laskeskelin, että kymmenkunta palkituista kirjailijoista löytyy jo vanhoista lukupäiväkirjoistani.
  • Viime aikoina katsomistani elokuvista Katariina ja Munkkiniemen kreivi ja Rovaniemen markkinoilla oli molemmat katsomisen arvoisia hyviä kotimaisia filmejä.
  • Innostuin taas vaihteeksi mangan lukemisesta ja oikeiden kirjojen lukeminen tuntuu takkuilevan. Lukupinossa olis hyviä kirjoja, joita välillä tekisi mieli lukea kaikkia samaan aikaan ja välillä mikään ei tunnu kutsuvan.
  • Rantapallo.fi:n seuraileminen on aiheuttanut lievän matkakuumeen. Tukholman ja Tallinnan lisäksi aion käydä tänä vuonna muuallakin Virossa ja jossain itselleni kokonaan uudessa maassa. En vaan osaa päättää, että missä. Viikon päästä olis Matkamessut, joilla pääsisi päätösvammailemaan lisää.
Mulla on nyt uusi tietokone, jossa on sisäänrakennettu nettikamera. Mitä te tykkäisitte videopostauksista ja olisko jotain tiettyä aihetta toiveena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti