maanantai 30. tammikuuta 2012

Einin keikalla

Tein viime viikolla jotakin itselleni poikkeuksellista: kävin keikalla kuuntelemassa musiikkia. Mä en siis yleensä käy missään livekeikoilla. Suurin syy siihen on se, että en tykkää siitä, kun soitto alkaa joskus tosi myöhään. Varsinkaan nyt töissäkäyvänä ei voi keskellä viikkoa lähteä hyppimään koko yöksi minnekään....

Nyt Einillä oli keikka Helsingin Casinolla ihan ihmisten aikaan, niin pääsin paikalle. Varsinaisesti kyseessä oli "elämystanssit", niin aluksi oli lämmittelyksi taustabändin esittäminä erilaista paritanssiin sopivaa musiikkia. Lämmittelyosuus oli kuitenkin omasta mielestäni vähän liian pitkä, kun sitä päätähteähän mä olin kuitenkin mennyt paikalle katsomaan. Myös Eini itse veti sitten myös muutakin kuin omia hittejään. Diskokuningattaren tyyliin sopivasti tuli myös vähän Modern Talkingia ja Boney M:ää, jotka ainakin omasta mielestäni oli kivoja (yksin)tanssittavia.

Kuvata siellä ei saanut, niin omaa kuvamateriaalia ei tähän ole tulossa. Tökkäisen siis yhden suosikkini YouTubesta katseltavaksi/kuunneltavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti