keskiviikko 31. elokuuta 2011

Luottokosmetiikka

Blogeissa on kiertänyt haaste, jossa piti esitellä 10 tuotetta, jotka kuuluvat omaan luottokosmetiikkaan. Totesin, että olen itse tosi tylsä kosmetiikan käyttäjä. En siis osannut valita kymmentä tuotetta, kun monia juttuja käytän vaan tosi kausiluontoisesti laiskuuden takia enkä halua käyttää teollisia aineita kovinkaan paljoa.
1. Elvital multivitamin 2in1 -hiustenpesuaine. Aina ei jaksa tai ehdi pestä hiuksia kahdella eri aineella, joten sikäli nämä 2in1-aineet on pelastus. Niistä tämä tietty on ollut eniten käytössä.

2. XZ-merkkiset shampoot ja hoitoaineet. En ole erityisen merkkiuskollinen, vaan välillä tulee testailtua erilaisia hiustenpesuaineita. Parhaimmiksi olen kuitenkin todennut XZ:n valmistamat. Niillä tulee takuttomat ja hyvän tuntuiset hiukset.

3. Halvat ja värikkäät kynsilakat. En ole vielä nähnyt mitään syytä investoida kalliimpiin kynsilakkoihin, lisäksi elämässä pitää olla väriä. Tällä hetkellä omassa kokoelmassa on eniten Yves Rocherilta tilattuja, vaikka niiden värivalikoima ei olekaan niin monipuolinen kuin haluaisin.

4. Body Shopin suihkugeelit. Suihkugeelien käyttöni on aika kausiluontoista, mutta niistä suosikkejani ovat Body Shopin valmistamat, kun valikoima ja tuoksu ovat hyviä. Ne vaan on sen verran kalliita, ettei ole kovin usein rahaa ostella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti