keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kesäteatterissa

Pikaiset terveiset kirjaston koneelta.... Mä olen vuosikausia suunnitellut käyväni kesäteatterissa, mutta aina se on jäänyt syystä tai toisesta suunnitteluasteella. Nyt tarjoutui tilaisuus lähteä sukulaisporukan mukaan, kun yksi toinen ei päässyt ja tuli tämäkin "ongelma" korjattua. Näytelmänä oli Nurmijärvellä Taaborinvuoren kesäteatterissa esitetty Vaahteramäen Eemeli. (Tästä ei vaikuta löytyvän netistä oikein mitään infoa, paitsi jotain pientä Lippu.fi:stä.) Kokonaisuutena näytelmä oli tosi hyvä, kun mitään suurempia ärsytyksen aiheita ei siitä löytynyt. Ainoa isompi juttu oli markkinakohtaus, joka oli ihan erilainen kuin kirjoissa tai elokuvissa, vaikka tätä mainostettiin alkuperäisversiolle uskolliseksi, mutta ainahan mä tällaisiin yksityiskohtiin takerrun. Ja ne puhui koko aika jostain nikkarinkopista eikä verstashuoneesta, argh! Samassa paikassa esitetään muuten Kivi-juhlilla joka vuosi Aleksis Kiven näytelmiä ja niitäkin voisin harkita meneväni katsomaan.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen Kivi-juhlia! Tänäkin kesänä vielä ehtii, 20.8. on seuraava Aleksis Kivi -musiikkinäytelmän esitys ja 27.8. viimeinen (yhteensä 6 esitystä). Blogissani on juuri käynnissä arvonta, jossa voi voittaa liput vapaavalintaiseen elokuun esitykseen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin osallistumassa arvontaan! Pitäisikin merkata blogisi lukulistalle, kun edellisestä vierailusta siellä on kuukausikaupalla aikaa.

      Poista