torstai 21. helmikuuta 2013

Kirja: Shopaholic & sister (Himoshoppaajan sisko)


Sophie Kinsella: Shopaholic & Sister. Bantam Press 2004. (suom. Himoshoppaajan sisko)

Himoshoppaaja-sarjan päähenkilö Becky harrastaa shoppailua ja harrastuksella on taipumus mennä vähän liian pitkälle. Tässä osassa hän saa tietää, että hänellä onkin olemassa siskopuoli ja totta kai tämän on pakko olla uusi "soulmate". Se ei kuitenkaan meinaa onnistua, kun sisko taas vihaa shoppailua ja on muutenkin melko erilainen.

Sophie Kinsella on ollut jo pitkään aina takuuvarma valinta kevyen lukemisen tarpeeseen, niin myös tällä kertaa. Shoppailu ei oikeastaan kuulu omiin harrastuksiini, mutten lue näitä saadakseni käsitellä samoja asioita kuin mitä omaan elämääni kuuluu, vaan viihteen takia. Ainakin kirjat muistuttavat hyvin, että kannattaa pitää omat asiat kunnossa eikä päästää niitä menemään yli.

Aika hyvin tämä perusidea on toiminut näin monen kirjan ajan enkä ainakaan minä ole vielä kyllästynyt. Pari edellistä Kinsellan kirjaa eivät ole olleet jatkoa tähän sarjaan, vaan yksittäisiä omia kokonaisuuksiaan. Toivottavasti jatkoa on kuitenkin vielä tulossa. Mutta toisaalta sitten voisin vaikka vetää maratonina putkeen kaikki nykyiset kirjat, kun nyt lukemisen välillä on ollut aina aikaa ja siksi kokonaiskuva ei ole kauhean terävä.

Lukuhaasteet:
Totally British - British Chick Lit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti