keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Pari hankintaaTaisin jossain kohtaa mainita, että saatan tunkea tänne blogiin joskus myös jotain lifestyle-tyyppistä aineistoa. Nyt on pakko esitellä teille pari viime aikojen hyvää ostosta, jotka eivät olleet kirjoja: Nalle Puh -käsinukke kirppikseltä ja 100 postimerkin rulla Postista. Varsinkin toi postimerkkiboksi oli hinnastaan huolimatta aika kätevä juttu: nyt ei tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia merkkejä eikä laskeskelemassa riittääkö merkit. Saanpahan harrastella vaihteeksi postcrossingia tarpeekseni. :D

4 kommenttia:

 1. Paljonko tollanen sadan postimerkin boksi maksaa?? Alkoi kiinnostamaan.. : )

  VastaaPoista
 2. Se on muistaakseni 78 euroa, ne tulee pari senttiä halvemmaksi kuin "normaalit" merkit. Ne laskee kaikkien merkkien hintoja elokuun alussa, niin kannattaa hankkia vasta sitten, niin pääsee n. 5 euroa halvemmalla kuin nyt.

  VastaaPoista
 3. Katsos! Sinäkin harrastat postcrossingia!
  Onko jo paljon lähetettyjä? :)

  Minä olen sellainen vuoristorata harrastelija ihan kaikessa - yhtenä hetkenä touhuan täysillä, toisena hetkenä en juuri lainkaan. Nyt ei ole taas tullut lähetettyä kortteja juurikaan yhtään. Vaikka tosin mietin juuri eilen, että pitäisikös sitä laittaa taas kortteja menemään!

  VastaaPoista
 4. Ei mulla ole kuin joku 150 korttia lähetettynä (1,5 vuoden aikana), olen itsekin ollut vähän vuoristoratamainen harrastaja. :)

  VastaaPoista