perjantai 9. heinäkuuta 2010

Aloitus

Kirjoitin muutaman kuukauden yleisblogia vähän huonolla menestyksellä. Tykkään itse kirjoittaa enempi rajatummalla teemalinjalla, etten hajota energioitani moneen suuntaan ja siten saan parempaa treenausta kirjoittamiseen. En vaan tykkää kirjoittaa niistä teemoista mille olisi eniten lukijoita: ruoka, muoti, käsityöt. Lukijat ja kommentit on kuitenkin oleellinen osa bloggausta, koska jos haluaisin kirjoittaa pelkästään itselleni, niin voisin tehdä sen offlinesti paperille.

Tähän blogiin aion kirjoittaa ensisijaisesti kirjoista, mutta tunkea väliin jääviin koloihin myös muuta kulttuuria. Nimesin nyt hätäpäissäni blogin simppelisti Kulttuuriblogiksi, vaihdan sen sitten jos keksin paremman. Tämä ei muuten sitten tule olemaan lukupäiväkirja, vaan kirjoittelen lukemistani kirjoista silloin kun siltä tuntuu. Tein kuitenkin listan lukemistani kirjoista näkyville, tarkempia selostuksia kirjoitan pyydettäessä. Toivon kuitenkin että tälle riittää lukijoita, mutta ainakin lukijat tietää mitä on odotettavissa kun on vain yksi teema. Kuvitusta täällä saattaa olla vaihtelevasti, joten jos valokuvablogit kiinnostaa, niin niitä saatte hakea muualta.

Tällä kertaa en itse aio ottaa enää uudestaan samanlaista stressiä bloggauksesta.

2 kommenttia:

  1. Ehdin jo kommentoida toisen blogisi puolelle, mutta täältähän tämä jo löytyykin! Jään mielenkiinnolla seuraamaan.

    VastaaPoista
  2. Hei, meinasinkin just tulla antamaan sulle tämän linkin, mutta ei näköjään tarvitsekaan. Tervetuloa ja kiva että kommentoit. :)

    VastaaPoista