tiistai 7. tammikuuta 2014

Kirjakaupassa Tallinnassa

Mun on pitänyt kyllä kirjoitella tänne enempi matkailujuttuja (silloin harvoin kun jossain käyn), niin tässä tulee pikku vinkki muille Tallinnan-kävijöille. Mä itse tykkään käydä kirjakaupoissa aina joka paikassa ja Tallinnassa mulla on pari vakiopaikkaa. Toinen on Apollo, jolla on myymälä esimerkiksi Solaris-keskuksessa ja toinen Rahva raamat Viru keskuksen yläkerrassa ja Pärnu mnt 10:ssä.

Tallinnassa kirjojen hintataso on pääosin selvästi halvempi kuin Suomessa. Jos viroa tai venäjää osaa, niin silloin noi on aarreaittoja, mutta englanninkielistäkin kirjavalikoimaa on saatavilla ja kaikkia pelejä yms. tarpeellisia juttuja. Toki kannattaa käydä ihan myös fiilistelemässä, kun ainakin Virun Rahva raamatissa on myös kahvila.

Viimeksi tuli käytyä Tallinnassa ennen joulua, kun Silja Europalla oli Eini esiintymässä. Nyt sitten tekisi mieli varailla uutta risteilyä, mutta ensin käyn kyllä jossain muualla kaupunkilomalla. Tällä hetkellä suunnitelmissa olisi Pariisi, Berliini, Riika tai Kööpenhamina maaliskuussa. Matkamessut olis parin viikon päästä ja sinne tulee kyllä mentyä, mutta en tiedä, että löytyykö sieltä lopullinen valinta. (Suosituksia otan kyllä vastaan mielelläni, jos lukijoilta jotain vinkkejä löytyy.)

4 kommenttia:

 1. Praha on ihana kaupunki, talvellakin. :) Itsellä on Amsterdamin matka kiikarissa keväällä, mutta vielä en ole mitään varannut. Suunnitelmia on mukava kehitellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole käynyt Prahassa tai Amsterdamissa kummassakaan ja varsinkin Prahaa voisin muuten harkita. :)

   Poista
 2. Apollossa en ole käynytkään, mutta Kansan kirjassa (Rahva raamat) kyllä! Suosittelen Velma myös tutustumaan antikvariaatti Raamattukoin tarjontaan. Jos googlaat, niin näet että sekin on keskustan tuntumassa. Apollossa voisi käydä seuraavalla Tallinnan reissulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, onkohan toi se sama missä mä kerran kävin. Pitää googlata ja käydä siellä seuraavalla kerralla!

   Poista