maanantai 21. marraskuuta 2011

Arvonta / Kysymyspostaus

ARVONTA PÄÄTTYNYT! (kysymyksiin saa silti vastata edelleen)Nyt olis tiedossa blogin eka arvonta!

Vastaa kommentilla yhteen tai mielummin useampaan näistä kysymyksistä:
1) Onko jotakin kulttuurin osa-aluetta tässä blogissa liikaa tai liian vähän?
2) Haluaisitko postauksia jostain tietystä aiheesta, mistä?
3) Jos olet ensikertalainen täällä, mikä saisi sinut tulemaan uudestaan?
4) Ovatko tekstit pääosin kiinnostavia?
5) Onko jotain ihan mitä tahansa kysymyksiä?
6) Onko tekstien luokittelujärjestelmä hyvä vai olisko jotain kehitysehdotuksia?
7) Vapaamuotoista palautetta?

Kommentilla saat yhden arpalipun, bloggerin kautta lukijana olemalla toisen ja linkittämällä omaan blogiisi kolmannen. Muista ilmoittaa mahdollisista lisäarvoista kommentissasi. Laita myös sähköpostiosoitteesi näkyville kommenttiin, jos se ei ole näkyvissä profiilissa tai omassa blogissa.

Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun asti eli 27. marraskuuta on viimeinen päivä.

Palkinnot (nämä on kyllä aika pieniä, anteeksi!):
1) kaksi aikuisten vapaalippua tiedekeskus Heurekaan, voimassa vuoden loppuun (liput saatu työsuhde-etuna)
2) Fazerin suklaalevy
3) kaksi Unicefin magneettikirjanmerkkiä

Kaikki palkinnot arvotaan joka tapauksessa. Kerro kommentissasi, että haluatko osallistua kaikkien vai vain jonkun tietyn arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Hei! Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt blogisi mutta jo nyt pidän erityisesti museo- ja teatteriaiheisista bloggauksistasi. Erityisesti oli kiva lukea juttusi Tallinnan museoista, ne kun ovat itsellä yhä käymättä (mutta suunnitelmissa).

  Kaikenlaisista hieman tuntemattomammista kulttuurikohteista (pienistä museoista, gallerioista jne.) olisi myös mielenkiintoista lukea :)

  Osallistuisin arvontaasi kolmella arvalla, linkitin arvonnan blogiini yhdellä postauksiesi kuvalla. Toivottavasti ok :)

  t. pihi nainen
  lukupiirihki@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ja unohtui vielä mainita että osallistun mielelläni kaikkien palkintojen arvontaan! Ja miten niin pienet arpajaisvoitot? Nuo Heureka-liput olisivat etenkin suorastaan huimaavan kivat voittaa (en ole raaskinut käydä Heurekassa 10 vuoteen ;)

  Ja sellainen ehdotus unohtui, että olisi kiva jos tekstiesi yhteydessä olisi "tykkään"-toiminto, jolla voisi antaa nopeasti palautetta :) Aina ei ehdi kommentoimaan, vaikka juttu olisi kuinka kiva.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen suhteellisen tuore tuttavuus blogisi kanssa, mutta olen tykästynyt juurikin tuohon monipuolisuuteesi. Tämänkaltaisia kulttuuria (laajasti vieläpä ymmärrettynä) pitkin poikin käsitteleviä blogeja on aivan liian vähän minun makuuni. Erityisesti tykkään juuri ns. vinkeistä; museoiden, elokuvien, näyttelyiden esittelystä. Lastenkirjat eivät ole minulle kovin ajankohtaisia, joten niitä voisi (minun kannaltani siis) olla vaikka vähemmänkin. Luet huikeat määrät, mutta bloggaat vain murto-osasta. Voisitko ajatella kirjoittavasi vaikka kunkin kuun lopussa yhteenvedon, jossa muutamalla sanalla yleisesti kuukauden luetuista jotain..
  arvonnassa yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 4. Tykkäystoiminta on näkyvissä nyt. Museojuttuja teen joskus lähitulevaisuudessa lisää, heti kun saan vaan käytyä parissa suunnittelemassani paikassa.

  Olen ollut vähän laiska kirjoittelemaan lukemisistani viime aikoina, jostain kuvakirjoista saa nopeammin arviointeja aikaan. Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni, mietin vielä sitä kuukausittaista yhteenvetoa.

  Ahle, joku sähköpostiosoite olis kiva saada (kyselen sitten osoitettasi jos voitat - ainakin tällä hetkellä voittoprosentit on aika korkealla).

  VastaaPoista
 5. Olen erityisen tykästynyt 10 klassikkoa -sarjaasi. Samoin pidän tavastasi käsitellä aika ajoin myös ns. populaarikulttuurin ilmiöitä; oivaltavasti ja arvostavasti.
  Arvontaan osallistun yhdellä arvalla; valitettavasti minulla ei ole lähiaikoina tiedossa mahdollisuutta käydä Heurekassa, joten kisaan vain palkinnoista 2 ja 3.

  VastaaPoista
 6. Tarkoitus olis jatkossakin käsitellä täällä laajalla skaalalla erilaisia kulttuuriasioita.

  Ja toivottavasti tosiaan mahdolliset jatkokommentoijat muistaisi sen sähköpostiosoitteen mukaan (tai vaihtoehtoisesti tulla ensi viikolla katsomaan tulokset)!

  VastaaPoista